Een burn-out, er zijn heel wat mensen die ermee kampen. Ook in de showbizz zijn er heel wat bekende mensen die er eentje hebben. John de Bever niet. Hij doet ook geen speciale moeite om het  allemaal te voorkomen.

“Ik ben van de generatie dat er nog geen burn-out bestond. Ik ben ook niet bang om uitgeput te raken. Als ik moe ben, ga ik even liggen. Een dutje doen. Dat helpt bij mij”, zegt John in Story.

Ook John leidt een druk leven en wordt nog eens gevolgd door een camera die alles vastlegt. Er komt een vervolg op ‘De Bevers’ vanaf 31 augustus.

“Net als vele andere kijkers zitten Kees en ik ook op de bank om de afleveringen te zien. We weten natuurlijk wat er gefilmd is, maar vooraf krijgen we niets te zien. Dus voor ons is het ook afwachten wat ze er in de montage van hebben gemaakt. En daar kunnen wij ook smakelijk om lachen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.