Na eerder tumult over het grensoverschrijdend gedrag van Marco Borsato, Ali B en nog andere BN’ers, krijgt Johan Derksen momenteel de volle laag over zich heen. Hij bekende in het programma ‘Vandaag Inside’ al grappend dat hij in het verleden zich ook schuldig maakte aan onfatsoenlijke dingen.

Dat schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat. Zijn beste vriend John De Bever geeft in Party zijn kijk op de zaken en steekt zijn vriend een hart onder de riem.

“Het is jammer dat ‘Vandaag Inside’ daardoor van de buis is”, zegt hij over het afgeschafte programma. “Er kwamen onderwerpen aan bod waar de maatschappij over discussieert en die in andere programma’s nauwelijks tot niet besproken werden.”

Na Johan’s uitspraken ging John de dag nadien bij hem op bezoek. Johan leek het luchtiger op te vatten dan de rest van Nederland. John sprak hem daarover aan.

“Ik heb gezegd dat ik het niet zo slim vond, maar dat wist hij natuurlijk zelf ook al wel. Ik heb er alle vertrouwen in dat het met hem weer goed komt, want Johan is een strijder. Hij krijgt ook erg veel steun van mensen. Zijn huis stond vol met bloemen en mensen schoven aan aan zijn voordeur om hem hun steun te betuigen”, geeft John mee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl