Jim Bakkum mag dan wel al 36 zijn, hij is nog altijd superfit en afgetraind. De musicalacteur traint zo’n drie keer per week, maar moet toegeven dat hij zich eigenlijk niet superfit voelt.

“Mensen denken vaak van mij dat ik alleen maar bezig ben met gezond eten en sporten, maar ik heb ook fases waarin ik dat allemaal een beetje laat gaan. Laatst stond ik op het schoolplein te praten met de moeder va een vriendje van Lux, mijn oudste zoon. Ze had een versgebakken cake bij zich voor de jongens en zei: ‘Ik zou jou ook wel een stukje willen aanbieden, maar jij bent zo fit, dat eet jij natuurlijk niet”, lacht Jim in Panorama.

Op dat moment stond Jim in hardloopkleding aan de schoolpoort, maar ook hij heeft zijn struggles met de vele verleidingen die er zijn op gebied van eten.

“Ik vind mezelf ook al een tijdje ene paar kilo te zwaar en wil heel graag weer een wat strakker lijf”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.