2 jaar geleden won Jill Goede het allereerste nieuwe seizoen van ‘Big Brother’. Die overwinning heeft haar geen windeieren gelegd en het gaat ontzettend goed met Jill. Zij is momenteel te zien in ‘Echte Meisjes In De Jungle’.

“Nadat ik ‘Big Brother’ had gewonnen ben ik op mezelf gaan wonen. Ik heb nadien nog aan verschillende tv-programma’s meegedaan en ook mijn Instagram loopt goed met heel wat volgers. Maar het allerbelangrijkste: ik ben tegen een geweldige liefde aangelopen, ben fanatiek gaan sporten en ben zo’n 15 kilo afgevallen”, glundert Jill in Party.

Jill heeft momenten een relatie met Leroy, een deelnemer aan het vorige seizoen van ‘Big Brother’. Ze leerde hem kennen op de afterparty van het vorige seizoen.

“Toen de finale was, ben ik gewoon zonder uitnodiging naar de afterparty gegaan. Ik had wel zin in een feestje. Daar ben ik hem tegengekomen. Ik had hem al eens voorbij zien komen op Instagram, hadden al een keer contact gehad, maar daar ben ik toen niet erg op ingegaan.”

Jill volgde het tweede seizoen van het programma niet, maar hoorde wel vaker dat mensen hem niet erg leuk vonden. Het ging zelfs zo ver dat ze in die vooroordelen ging geloven. “Tijdens de finale leerde ik hem kennen en toen dacht ik: al die social media zijn allemaal zo nep, want hij is zo’n leuk persoon! Toen was het gelijk raak en gingen we daten. En nu zijn wel al bijna een jaar verder.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.