Je hoort wel eens vaker dat een ouder moet toegeven dat hij of zij teveel werkt en daardoor niet vaak meer bij zijn eigen kinderen kan zijn. Dat is voor Jandino Asporaat niet anders. Hij reist heel vaak naar Curaçao, maar zijn kinderen kunnen niet altijd mee.

“Maar daarom heb ik afgesproken dat ik vanaf nu niet langer twee weken naar daar ga, maar maximum 6 dagen na elkaar. En af en toe gaan de kinderen gewoon mee. Ze zijn mijn alles”, bekent hij in Weekend.

Jandino geeft ook toe dat hij eigenlijk een grote softe man is, die als het kan nog gewoon met de knuffel van zijn dochter slaapt. En dat is in groot contrast met wat de juicekanalen over hem schrijven.

“Voor hen ben ik blijkbaar een macho en dan is slapen met een teddybeer niet goed voor mijn imago”, lacht Jandino. “Maar ik geef die kanalen geen aandacht. Ze gooien iets naar buiten en hopen dat ik reageer. Dan wordt dat het nieuws.”

Maar ook als er dingen verschijnen die niet waar zijn, voelt Jandino niet de behoefte om er tegenin te gaan. “Ik laat dat aan de fantasie over, zelfs iets ontkennen is al nieuwswaardig. Maar volgens deze kanalen lig ik goed in de markt. Nou, als dat het is, gun mij iets. Wat fijn is: ik heb nog geen ruzie, zelfs geen discussie met mijn vrouw gekregen over welk gerucht dan ook.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.