Jan Smit had dit weekend wat te vieren: de promotie van FC Volendam. Het zag er al een hele tijd naar uit dat de plaatselijke voetbalploeg zou promoveren en dat gaat nu ook écht wel gebeuren. Heel Volendam is tevreden dat het team krijgt wat het verdient.

Jan, die een belangrijke functie binnen de club heeft, was uiteraard ook door het dolle heen, maar één iemand probeerde de sfeer op de sociale media te verzieken door fijntjes op te merken dat één van de sterspelers bij één van de concurrenten was weggehaald. “Van harte Volendam, maar door wie komt dat? Door de voetballer die je bij Cambuur hebt gepikt. Sorry, maar dat moest er even  uit”, reageerde iemand op het bericht van de zanger.

Nu weten we al langer dat Jan Smit niet op zijn mond gevallen is, de zanger reageerde dan ook heel gevat op de ‘beschuldiging’.

“Je bedoelt die Volendammer spits die zelf koos voor een terugkeer naar zijn jeugdliefde? Fijne dag nog! Dat moest er ook even uit…”, reageerde Jan Smit tot grote hilariteit van zijn fans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS