Als jonge en beginnend artiest neem je best zoveel mogelijk kansen die je worden aangeboden. Dat doet Marco Schuitmaker dan ook volop.

Maar zijn collega Jan Smit wil hem toch waarschuwen voor de gevolgen. “Jan heeft me vertelt hoe hij als kind doorbrak, waar hij tegenaan liep en wat voor mij de valkuilen kunnen zijn. Jan heeft ook wel eens te veel hooi op zijn vork genomen en dat is natuurlijk ook iets waar ik mede dankzij hem wel over nadenk”, zegt Marco in Story.

Maar Marco krijgt ook steun van zijn manager die een oogje in het zeil houdt zodat Schuitmaker niet teveel hooi op zijn vork neemt.

“Ik treed zo’n 400 keer per jaar op. Maar Jan heeft me gezegd dat ik dat niet jarenlang moet doen. Dat houd ik niet vol. Maar een jaar of twee wil ik dat nog wel doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.