Jan Smit viert tiende huwelijksverjaardag

ByShowbizzsite.nl

11 november 2021
Foto: Peter De Smedt / Showbizzsite.nl

Jan Smit trouwde op 11 november 2011 op het eiland Sint-Maarten, een dag om nooit te vergeten. En zo probeerden Jan en zijn vrouw Liza uit het oog van de Nederlandse pers te blijven. Zes dagen later zouden zij hun feestje geven in het mooie Volendam en daar was de pers gelukkig wel welkom.

Jan Smit blikt op Instagram tevreden terug op de afgelopen tien jaar en zet zijn vrouw Liza in de bloemetjes. “De meest belangrijke en liefdevolle persoon in m’n leven. Mijn reddingsboei en houvast op ieder moment! Elke dag cijfert zij zichzelf weg om voor mij en anderen klaar te staan… Altijd in de schaduw, maar altijd aan m’n zijde. Ze gaf mij bovendien de mooiste geschenken in het leven. Onze kinderen Fem, Emma en Senn. Maar bovenal geeft ze mij altijd en overal liefde, onvoorwaardelijke liefde… Wat ben ik trots op mijn vrouw! ❤️ #11-11-11″, schrijft Jan Smit.

Proficiat met jullie huwelijk!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen