Jan Smit, de geliefde zanger die menig hart sneller laat kloppen, heeft in het verleden een keuze gemaakt die de gemoederen flink bezig hield; dat schrijft Party. De verhalen gaan dat Jan zijn vader Ruud, die jarenlang niet alleen zijn vader maar ook zijn boekhouder was, de laan uitstuurde. 

Het hartverscheurende besluit kwam niet makkelijk. In een wereld waarin alles om glitter, glamour en de schijn van perfectie gaat, werd een pijnlijk familiedrama verborgen achter de gordijnen van hun bekende achternaam. De echo van het ontslag weergalmde door de straten van Volendam, waar men de wenkbrauwen fronste bij de afwezigheid van vader Ruud en moeder Gerda tijdens Jans huldiging als ereburger. 

Onder de oppervlakte van familiegeluk en carrièresucces, blijft de vraag hangen: Wat is de ware prijs van roem en hoe ver reikt de schaduw van een pijnlijke beslissing in de glinsterende wereld van showbizz?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.