Jan Smit overwon de afgelopen jaren een burn-out en wist terug plezier te vinden in zijn job als zanger en presentator. Iets wat hij lange tijd zoek was geweest.

Jan nam de voorbije jaren teveel hooi op zijn vork tot hij het deksel op de neus kreeg en inzag dat het zo niet verder kon. Als mensen hem nu vragen of hij terug de oude is, krijgen ze een verrassend antwoord. “Dan antwoord ik: Nee, ik ben de nieuwe Jan.”

De zanger heeft erg diep gezeten, maar heeft terug ontdekt wat echt belangrijk is in zijn leven en dat is zijn gezin. Iets wat voordien vooral in  zijn gedachten zo was, maar niet in praktijk.

Maar een te druk werkschema, dat is nu niet meer aan de orde en Jan zorgt ervoor dat hij vaak genoeg thuis is, bij zijn gezin, om samen leuke dingen te doen, schrijft Story.

“Het mooie is dat ik erachter ben gekomen dat ik daar erg gelukkig van word. Van de man die één keer per maand het vlees aansneed, was ik ineens de vader die elke ochtend het ontbijt maakte en ze ’s avonds in bed stopte. Dat was ontzettend fijn natuurlijk, voor hen, maar ook voor mij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl