Sinds 5 november kan je op SBS6 kijken naar de driedelige documentaire ‘Spiegelbeeld’ over zangeres Willeke Alberti. Een jaar lang werd Alberti gevolgd door een cameraploeg en geeft de kijker nu een unieke kijk op het leven van de zangeres.

Dat de cameraploeg haar volgt net in een jaar waarin er veel is gebeurd, is puur toeval, maar levert wel erg mooie televisie op. Zo komt ook haar zoon Johnny de Mol aan bod en de beschuldigingen van mishandeling door diens ex Shima.

Willeke is alvast erg enthousiast over de documentaire. “Het is met heel veel liefde gemaakt. Maar het is wel lastig, zo’n documentaire, want ik vind het altijd moeilijk om over andere mensen te praten. Dat doe ik niet. Als het over mij gaat, mag je me alles vragen, dan kan ik zelf antwoord geven. Maar ik ben wel erg ontroerd door de liefde van al die mensen die eraan hebben meegewerkt”, zegt ze in Weekend.

De showbizzwereld is niet alleen maar glitter en glamour en als buitenstaander krijg je vaak alleen maar al het moois te zien. Toch hoor je wel eens vaker dat het vooral een wereld is waarin alles nep is.

En daar mengt Willeke zich liever niet in. “Anders houd je het ook geen 65 jaar vol. Ik ben heel duidelijk en oprecht. Ik heb geen geheimen. Zeker de laatste jaren is het alleen maar echt en puur in mijn leven.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl