Heel even was er sprake van een reünie van BZN. Een reünie die er toch niet zal komen. Één van de leden, Anny Schilder, stond nooit meer op een podium na het stoppen met Jan en Anny en dat wim ze ook nooit meer doen. En dus zit een reünie er niet meer in.

Een beslissing waar ze de dag van vandaag nog altijd erg tevreden mee is. Jan Keizer heeft meer uitleg in Weekend. Want zijn gehoorproblemen zijn dus niet de enige reden waarom de plannen zijn afgeblazen.

“Voor mij was het: ik wil een reünie doen, maar met iedereen. Dus de eerste zanger, Thomas Tol, Jan Tuijip en Jan Veerman, maar ook met Anny en Carola. Maar Anny gaat niet meer zingen, zij stopt er echt mee. ‘Dat is voor mij afgelopen’, zei ze tegen me. Ik heb haar laatst gezien en ze ziet er fantastisch uit.”

Maar nu Anny niet meer wil optreden, zal BZN ook nooit meer samen op het podium staan. Maar Keizer toont respect voor de beslissing die Anny heeft genomen.

“Weet je wat het is, ze heeft het al zo lang gedaan. En als je het gevoel heb dat het heel moeizaam gaat – want je moet er steeds weer voor gaan repeteren en elke dag zingen. Ze heeft daar gewoon geen zin meer in. Dat kan. Dat is toch geen probleem? Vind ik niet….”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.