Sinds 11 augustus is Roxeanne Hazes te bewonderen in een nieuw seizoen van ‘Beste Zangers’. Daar zit ze gezellig samen met onder andere Jaap Reesema en Nielson om elkaars mooiste nummers te coveren.

Een aanbod dat Roxeanne altijd een lange tijd heeft afgewimpeld om een wel heel belangrijke reden. “Ik kon het maar niet opbrengen om deel te nemen aan het programma omdat ik ontzettend veel heimwee zou hebben. Als je daar aan deelneemt is het niet de bedoeling dat je iemand meeneemt”, vertelde ze aan Veronice Superguide.

Maar de makers wilden Roxeanne er heel graag bij hebben en daar hadden ze wel wat voor over. Zo mocht Erik Zwennes, haar verloofde, met hoge uitzondering mee naar Sevilla waar de jubileumeditie werd opgenomen, vertelt Story.

“Ik hoef hem de hele dag niet te zien, maar ik wil ’s avonds gewoon in bed stappen bij mijn partner. Om te ontladen en me niet zo verdomd alleen te voelen. Want dat gebeurt anders; dan word ik echt fysiek ziek van eenzaamheid.”

Roxeanne is bijzonder enthousiast over de avonturen die ze daar heeft mogen beleven. En omschrijft het als een bijzondere tijd. “Ik kende alleen Jaap al wat beter, omdat we samen liedjes hebben geschreven. De andere kende ik nog niet zo goed, maar dankzij hen en de muzikanten vond ik terug plezier in het muziek maken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl