Er is leven na BZN. Dat beseft Jan Keizer nu ook. Hij treedt niet meer zo vaak op als vroeger, maar brengt nu wel heel veel tijd door met zijn vrouw en heeft ook een aantal nieuwe hobby’s.

Dit jaar besloten Nick en Simon om te stoppen als duo, waarbij het vooral de keuze was van Simon Keizer. Die situatie is heel gelijkend met die van Jan, die ooit besloot om te stoppen met BZN.

“Ik heb nog altijd het idee dat Simon niet het achterste van zijn tong heeft laten zien. Wat de werkelijke reden is waarom hij wil stoppen. Op Instagram schreef hij dat zijn gevoel achttien jaar lang heeft uitgestaan. Dan denk ik: ‘Heb je dan niets gevoeld?”, zegt hij in Story. 

Jan weet hoe het is om populair te zijn en hij weet als geen ander wat je dan meemaakt. Zo gaan er veel deuren voor je open die anders gesloten blijven.

“Dat is leuk. En dat is exact wat Nick en Simon ook hebben meegemaakt. Ik kan dus wel zeggen dat ik de uitspraak van Simon erg vreemd vond.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.