Jan Dulles: “Dat was een heel ongebruikelijke dag”

ByLisa Paulussen

28 september 2023
Foto: Showbizzsite.nl

Jan Dulles en zijn vrouw Caroline zijn in het huwelijksbootje gestapt. Zij genoten volop van de mooiste dag van hun leven samen met hun drie kinderen. Kinderen Lina en James waren erbij, bij de plechtigheid, dochtertje Donna, die jammer genoeg is overleden was erbij in gedachten.

Op woensdag 13 september gaven de twee elkaar het ja-woord en dat vonden Volendammers toch een rare dag: een paar dagen na de kermis.

“Het hele weekend was iedereen natuurlijk aan het feesten, dus dan is die woensdag erop een beetje een ongebruikelijke dag om wéér een feestje te vieren. Ik had ook tegen iedereen gezegd: voel je nergens toe verplicht. Maar gelukkig zijn al onze vrienden gekomen”, klinkt het in Weekend.

Grote afwezige die dag was Jan Smit. Hij en Jan zijn nochtans hele goede vrienden. Maar gelukkig had Jan een goed excuus.

“Hij moest naar Marbella voor zijn nieuwe woning. Ik ben ook pas twee weken geleden iedereen gaan uitnodigen, omdat we het niet aan de grote klok wilden hangen of het uitbundig wilden vieren. Sowieso komt er nog een groot huwelijksfeest in Toscane. Maar wanneer weten we nog niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.