Hij maakt er geen misbruik van

Dries Roelvink mag dan wel 64 zijn, hij ziet er nog lang niet zo ‘oud’ uit. Hij is nog altijd in topvorm en probeert elke dag verzorgd voor de dag te komen. En dat laat ook de vrouwen die hem zien niet onberoerd.

Verleiding is nooit ver weg en ooit heeft Dries zich daar schuldig aan gemaakt. Maar nu kan hij steeds beter aan al die verleiding weerstaan.

“In mijn vorige huwelijk met Luciënne ben ik niet altijd trouw geweest. Maar toen was ik ook een stuk jonger. Ik ben nu 64 en de aandacht neemt natuurlijk af in de loop der jaren. Honoria heeft in het begin van onze relatie eens gezegd: ‘Mocht je een keer een slippertje maken, dan hoeft dat wat mij betreft nog niet einde huwelijk te betekenen. Heel modern staat ze daarin. Maar goed, ik heb daar nooit gebruik van gemaakt”, zegt Dries in Party.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.