De familie Borsato is altijd een heel hecht gezin geweest. Ook nu nog, nu Marco Borsato en Leontine Ruiters geen koppel meer zijn. Ze blijven elkaar en de kinderen steunen in goede en kwade dagen.

“Ik denk wel dat mijn band met papa nog hechter is geworden en dat de situatie van het afgelopen jaar ons in zekere zin echt meer heeft samengebracht, omdat je zo de keerzijde leert kennen van bekend zijn. Jarenlang heb ik alleen maar lovende woorden over mijn vader gehoord, en nu is dat ineens helemaal anders”, vertelt Jada Borsato in Weekend.

Dat zet Jada wat vaker aan het denken ook wanneer het gaat om haar eigen carrière waar ze heel hard aan het werken is.

“Ik breng mijn muziek niet uit om bekend te worden, maar omdat ik hoop dat mensen daar steun in kunnen vinden, zoals ze dat ook bij mijn vaders muziek hebben gehad. Want ik weet dat mensen daar veel steun aan hebben gehad en dat je echt mensen door zware tijden heen kunt slepen met muziek.”

Jada heeft zelf heel wat muziek die haar door moeilijke tijden hebben heen getrokken en daar is de muziek van haar vader een onderdeel van. “Mensen vinden dat misschien gek of arrogant dat ik dit zeg, maar ik kan er niet omheen. Hij maakt echt ontzettend mooie nummers met teksten en melodieën die je raken. Noem het bevooroordeeld of niet, maar zijn muziek helpt me zeker door zware tijden heen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.