Hij zingt nog steeds zijn nummers

Nu Marco Borsato geen hits meer maakt en de hitparade niet meer bestormt lijkt de weg helemaal open te liggen voor Jaap Reesema.

Jaap zegt zelfs dat hij zijn doorbraak te danken heeft aan het gat dat Marco heeft achtergelaten nadat hij te maken had met een burn-out.

Op het moment dat Marco wat op de achtergrond verdween, kwam de single van Jaap en Pommelien Thijs ‘Nu Wij Niet Meer Praten’ op één terecht van de hitparade. Iets wat misschien anders nooit was gebeurd.

“Het toeval wil dat ik op die plaat ook nog eens Marco’s naam noem”, lacht Jaap in Story. “Marco reageerde en vertelde me dat hij het een mooie plaat vond en wenste mij veel succes. Dat vond ik tof. Ik weet nu niet of je echt kunt zeggen dat ik nu succes heb omdat hij niet meer zingt. Maar het is wel zo dat we allebei hetzelfde genre zingen.”

Reesema is altijd wel fan geweest van Marco en vindt het dan ook erg jammer dat zijn muziek niet meer overal te horen is. Een groot verschil met Davina Michelle die ‘Hoe Het Danst’ voorlopig niet meer wil zingen. “Marco heeft prachtige liedjes. Die zing ik ook tijdens mijn clubtour. Ik zie geen reden om dat niet te doen. Niemand weet wat er is gebeurd. Wat ik wel weet, is dat Marco mij regelmatig appt wanneer ik weer een nieuwe plaat uit heb. Elke keer is hij weer enorm complimenteus.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl