Heel wat mensen kijken ieder jaar ontzettend hard uit naar het nieuwe musicalseizoen. Dit jaar wordt voor veel mensen ‘Grease’ een nieuw hoogtepunt en volgend jaar is het ongetwijfeld uitkijken naar ‘Jesus Christ Superstar’.

Twee dagen lang heeft Albert Verlinde samen met regisseur Ivo van Hove auditie gehouden. En daar wordt Albert erg gelukkig van.

“Dan zie ik twee dagen lang mensen zingen, acteren en hun talenten laten zien. Ik zie dan al voor me wie Maria is, wie Jezus en wie de apostelen. Je hoort hoe ik erover praat: mijn hart leeft ervan op. Daar zit toch echt mijn passie”, glundert Verlinde in Party.

Maar Albert wordt ook ontzettend gelukkig van zijn vrienden en familie om zich heen. Hij noemt zichzelf een echte huismus.

“Ik vind het heerlijk om vrienden en kennissen thuis te ontvangen of in mijn eentje thuis te zijn. Dat is ook het verschil tussen mijn tijd bij Stage Entertainment en nu: ik werk nu vanuit huis. Mijn mails beantwoorden, gesprekken voeren, met Amerika bellen, de hond uitlaten: ik vind het heerlijk vanuit huis. Ik denk wel dat dat echt Albert is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl