Wie Jaap Reesema tegenwoordig tegen het lijf loopt moet eens dubbel zo goed kijken. De zanger verloor maar liefst 12 kilo en dat door vel te sporten en op zijn voeding te letten.

“Ik voel me een stuk beter. Zowel fysiek als mentaal. Ik heb meer energie, ook op het podium, mijn kleren zitten lekkerder en in mijn hoofd is het allemaal frisser en helderder. Soms loeren de verleidingen wel om de hoek zoals ene barbecue, maar het is nog lekkerder om er af te blijven. Had ik het allemaal geweten, dan was ik er eerder mee begonnen”, klinkt het in Story.

Sporten, op je voeding letten, het is allemaal makkelijker gezegd dan gedaan. Maar de kans is altijd bestaande dat je toch in je oude gewoontes hervalt. En daar wil de zanger toch voor opletten.

“Ik ga mijn best doen om het vol te houden, maar wel minder strikt. Doordeweeks wil ik nog wel drie keer krachttraining doen en op mijn voeding letten. Maar in het weekend zal ik wel weer uit eten gaan en een wijntje drinken. Alles met mate dus.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.