Twee keer was voldoende

4 jaar geleden ontmoette Birgit Schuurman Sander van Haarlem. Het was liefde op het eerste gezicht, maar er was één probleem. Birgit was nog op dat moment nog getrouwd met Arne, de vader van haar zoon Chico.

Niet veel later moest Birgit toch toegeven dat ze ging scheiden van Arne en een maand later maakte ze geen geheim meer van haar gevoelens voor Sander. En maar goed ook, want ze zijn nog altijd erg gelukkig samen.

De twee hebben zelfs een kindje samen. “Echt een wonder. De kans om zwanger te raken was zo klein, en toch gebeurde het. Chico is ook een heel lieve broer voor Jimi. Het leeftijdsverschil is natuurlijk best groot, maar Chico is oud genoeg om op te passen”, zegt Birgit in Story.

Toch proberen ze Chico niet te vaak te laten oppassen op zijn broertje. Hij mag immers niet het gevoel krijgen dat hij vooral goed is als vaste oppas.“Als hij oppast, mag hij altijd een vriendje uitnodigen en pizza bestellen. Zo is het voor hem een win-winsituatie.”

En hoewel het goed zitten tussen het koppel, zullen de twee niet meer trouwen met elkaar. “Ik ben twee keer getrouwd geweest. Met beide mannen heb ik nog steeds een heel goed contact. Maar voor mij dus geen derde bruiloft. Sander en ik hebben het heel fijn samen, en ik geloof niet dat een huwelijk daar iets aan kan toevoegen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl