Haar mening is erg belangrijk

Vlaanderen mag Regi dankbaar zijn om zanger Jaap Reesema en zijn muziek naar Vlaanderen te halen. Jaap scoorde de voorbije jaren de ene hit na de andere en nu heeft hij ook een nieuw album klaar. Het allereerste volledig Nederlandstalige album dat de zanger uitbrengt.

Voor Jaap een nummer uitbrengt, laat hij deze altijd horen aan zijn vrouw en grootste fan Kim Kötter. “Kim is echt de gemiddelde consument, dus haar mening is enorm belangrijk. Mijn nieuwe songs aan bevriende muzikanten laten horen, heeft eigenlijk helemaal geen zin, want die hebben het nooit bij het rechte eind volgens mij. Ik ook niet. Ik snap het grote publiek niet, maar Kim wel”, zegt Jaap in Goesting.

Het gezin van Jaap en Kim is erg belangrijk voor Reesema en hij haalt vaak zijn inspiratie voor liedjes bij hen. Dat gebeurde ook bij het nummer ‘Mijn Kleine Presidentje’.

“Mijn zoontje Muck – hij is zes – vroeg me: ‘Waarom zijn er mensen die op straat slapen? Hebben ze het dan niet koud? Ik heb die vragen meegenomen naar een songschrijfsessie met Snelle en dit nummer is eruit gekomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.