Voor moest iemand van jullie het nog niet weten: er is een vete aan de gang tussen Rachel Hazes en Roxeanne Hazes over de erfenis van wijlen André Hazes senior. André Hazes junior wil zich liever niet met alles bemoeien, maar ontkomt er toch niet helemaal aan.

De rechter heeft ondertussen beslist dat er voor Rachel voorlopig niks veranderd, maar dat er wel meer onderzoek moet worden uitgevoerd naar de erfeniskwestie. Op een definitieve uitspraak zal het dus nog even wachten zijn.

Dat André zich afzijdig wil houden van de hele historie, daar heeft hij een goede reden voor. “Omdat het eindelijk positief is in mijn leven. Ik ben klaar met het gezeik, ik heb mijn eigen portie gehad. Ik wil alleen nog maar positief”, citeert Party.

Maar er blijkt meer aan de hand te zijn en er blijkt een heel andere reden te zijn waarom André zich liever niet mengt in het hele gebeuren.

Zo zou André Hazes Junior, de ‘junior’ in zijn artiestennaam willen schrappen. Door dat te doen heeft zich eigenlijk het merk van zijn vader toegeëigend. En daar heeft hij normaal toestemming voor nodig van zijn eigen moeder.

Mocht André lastig beginnen doen in deze hele zaak, zou moeder Rachel dus zonder problemen kunnen eisen dat haar zoon een naamsverandering doorvoert of dat hij betaalt om gebruik te mogen maken van de naam ‘André Hazes’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.