Wendy Van Dijk, jarenlang was ze een geliefde presentatrice in Nederland, maar daar lijkt nu verandering in te komen. De kijkers zijn niet meer zo enthousiast om Wendy op het scherm te zien verschijnen en de presentatrice lijkt over haar hoogtepunt heen te zijn.

Na successen als ‘Moordvrouw’ en ‘Ushi’ lijkt Nederland genoeg te hebben van Wendy en dat doet Wendy pijn. Want niet alleen op carrièrevlak lijkt het niet goed te gaan, ook privé-ging het eventjes niet voor de wind.

Haar huwelijk met Erland Galjaard kwam wankel te staan en er dook een liefdesaffaire op met Robbert Boekema, haar voormalige Disq-zakenpartner. Maar dat laatste bleef Wendy altijd ten zeerste ontkennen.

Dat Van Dijk niet zo lang geleden de dansmarathon op SBS6 moest presenteren, was volgens velen het meest vernederende klusje van haar carrière, staat te lezen in Party. En ook haar meest recente datingshow ‘Cupido Ofzo’, werd met de grond gelijk gemaakt.

Wat er aan de hand is, dat valt moeilijk te zeggen. Al lijkt Angela de Jong de perfecte reden te hebben gevonden. Volgens haar praat Wendy tegen de kijkers en deelnemers op een gemaakt kleutertoontje. Iets wat ze absoluut beter niet zou doen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl