Is de carrière van Paul de Leeuw op televisie voorbij? Zijn laatste wapenfeiten op televisie lijken geen groot succes te zijn en dat wringt toch wel een beetje bij Paul. Hij wil zich niet neerleggen bij het feit dat er misschien geen plaats meer is voor hem op televisie.

Met ‘Busje Komt Zo’ moest Paul de Leeuw voor het eerst in zijn carrière een proefaflevering maken. Dat had hij nog nooit eerder moeten doen, maar hij vond het prima.

“Ik was hierdoor niet beledigd. Nee. Wel verrast. Maar ik gun het iedere programmamaker die denkt: ‘Wat nu?’ Het is goed voor je karakter en je ego”, klinkt het in Weekend.

Het programma zou een kantelpunt worden voor Paul. Mocht het programma niet aanslaan, dan zou hij stoppen met amusement.

“Ik kijk er zelf met plezier naar, ik heb het met plezier gemaakt en als het niet werkt, dan kan ik niet zeggen: ‘Ik ga over een jaar weer wat anders maken.’ Dan is het amusement zoals ik het graag wil maken misschien niet meer zo succesvol. Dan is het klaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.