Een relatiebreuk na 30 jaar, het is bijzonder pijnlijk. Het is de keuze die Humberto Tan en zijn partner Ineke hebben moeten maken. Zij besloten om zonder elkaar verder te gaan.

“Na bijna dertig jaar samen zijn Ineke en ik al een tijd uit elkaar. We hebben samen prachtige jaren gehad, maar gaan op harmonieuze wijze apart verder. Samen met de liefde voor onze kinderen. Verder zullen we er in de media niks over zeggen”, schreef Humberto op Instagram.

De geruchten staken al een tijdje de kop op dat de twee niet langer samen waren, schrijft Party. Daarom voelde Humberto zich ook genoodzaakt om het nieuws ook bekend te maken aan de buitenwereld. Dat staat te lezen in Party.

Het was ook Yvonne Coldeweijer al opgevallen dat de twee steeds minder vaak samen gespot werden. Zij kreeg van haar spionnen zelfs het nieuws dat Humberto al met iemand anders was gespot. De vrouw was Elise en is producent van een documentaire die Humberto zou maken.

Het is niet de eerste keer dat Humberto aan een andere vrouw werd gekoppeld. Zo zou hij in 2019 een affaire hebben gehad met Dione Stax. Die affaire veroorzaakte toen al een breuk tussen hem en Dionne, maar relatietherapie hielp hen er bovenop. Tot nu. We hopen dat Humberto en Ineke deze breuk in alle rust kunnen verwerken en terug gelukkig kunnen worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.