Van je beste vriend moet je het hebben. We weten al langer dan vandaag dat André Hazes lange tijd verslaafd was aan drugs. Hoewel André dat lange tijd heeft ontkend. Maar het is zijn pitbull Gioia die zijn cocaïneverslaving heeft ontdekt.

“Ik heb een pitbull, Gioia. En toen ik weer eens ’s ochtends vroeg thuis kwam na een nachtje weg, kwam ze naar me toe, rook aan mijn neus en schoot achteruit. Ik dacht vooral; ik hoop dat Monique dit niet gezien heeft. Ik dacht dat die hond me ooit nog eens ging verraden”, geeft André toe in Story.

Maar gelukkig is dat nu weer helemaal anders. Gioia komt weer vrolijk naar André toegelopen en geeft ze terug likjes zoals vroeger.

“Nu kwispelt ze weer. Maar ik heb echt gevreesd dat ze ooit mijn gebruik zou verraden”, geeft de zanger uiteindelijk nog toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.