Het lijkt al een eeuwigheid geleden dat de heisa rond het grensoverschrijdend gedrag in gang werd gezet. Toch is het nog maar van begin 2022 dat het zo erg onder de aandacht kwam.

2022 is ook het jaar waarin daardoor het leven van Linda de Mol helemaal op zijn kop werd gezet. De presentatrice was samen met Jeroen Rietbergen, één van de figuren die onder vuur kwam te liggen tijdens het schandaal.

Linda maakt een einde aan haar relatie en verdween daarna even van de radar. Zelf wou ze niks kwijt over de hele situatie en dat werd haar niet altijd in dank afgenomen.

“Dat iemand van wie je zo ontzettend veel houdt en met wie je het zo fijn hebt zich zo blijkt te hebben misdragen bij jonge vrouwen…. Ik heb me nog nooit zo eenzaam gevoeld”, klonk het bij Linda in Party.

Ondertussen is Linda al weer wat meer naar de voorgrond getreden en is ze alweer te zien op televisie. Hopelijk wordt 2023 voor haar een beter jaar en vindt ze opnieuw het geluk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.