De dag van vandaag moet je als man ontzettend goed opletten wat je doet. Voor je het weet wordt je beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag of mishandeling.

Het overkwam Johnny de Mol. Hij werd door zijn ex beschuldigd van mishandeling en zelf beweerde hij daar niks mee te maken te hebben, schrijft Party.

De beschuldigingen van zijn ex Shima Kaes raakten hem zo erg dat hij er zelfs zijn werk voor neerlegde en op zoek ging naar troost bij zijn gezin.

Johnny is al een tijdje niet meer te zien in zijn talkshow ‘HLF8’ en het is nog maar de vraag wanneer hij zal terugkomen.

Het Openbaar Ministerie heeft ondertussen de aanklacht ongegrond verklaard en het zou dus zomaar een kwestie van tijd kunnen zijn voordat Johnny terug op het scherm zal verschijnen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.