Wie aan zangeres Maan denkt, denkt aan een zangeres met een fantastische stem en leuke en goeie nummers. Maar wie aan Maan denkt, denkt ook aan de vele spraakmakende relaties die ze al heeft gehad.

Zo ging er een tijdje geleden de ronde dat Maan het wel erg gezellig zou gehad hebben met zanger Jan Smit. Iets waar de twee nooit zijn op ingegaan.

Maar dat is nog niet alles. Zo doen er ook pikante verhalen de ronde over Maan en Marco Borsato. Maan was de winnares van ‘The Voice’ en had het genoegen om Marco als coach te hebben. Ook deze affaire werd altijd ontkend door beide partijen, schrijft Party.

Maar daar houdt het niet op. Één van haar recentste prooien zo Freek van het duo Suzan en Freek zijn. Zij zouden samen in de bezemkast zijn beland tijdens een concert. Maar ook daar kwam al snel reactie op van Freek. “We volgen die juicekanalen niet, het boeit ons allemaal niet.”

Ondertussen lijkt Maan wel wat stabiliteit te hebben gevonden bij haar nieuwe grote liefde, Karel Gerlach, zanger van de band: Goldband. De twee zijn al een tijdje samen en hopelijk voor beiden blijft dat ook voor even zo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.