Het turbulente liefdesleven van Glennis Grace

Foto: DPG Media

Glennis Grace heeft er, op zijn zachtst uitgedrukt, een interessant liefdesleven opzitten, zo kunnen we afleiden uit een artikel in Weekend.

Volgens het weekblad zou de laatste serieuze relatie van de zangeres met de destijds 26-jarige Lévy Simon geweest zijn. De zangeres zou zelfs een kind van hem gewild hebben en met de man in kwestie willen verhuizen naar Amsterdam, maar Lévy dacht daar anders over.

“Het was heel onverwacht en naar”, geeft Glennis aan. “Ik ben nog nooit zo slecht gegaan in mijn leven. Voor het eerst brak iemand mijn hart.”

Kort na de breuk stortte de zangeres zich in de armen van producer Boyd, maar ook deze relatie had maar een beperkte houdbaarheidsdatum.

De nieuwste crush van Glennis zou de 28-jarige Levy zijn, de zoon van haar visagiste en vriendin Raquel. Helaas heeft deze al een vriendin. “We kunnen niet samen zijn door omstandigheden, maar ik vind het fijn om te weten dat hij in mijn leven is en dat ik altijd een bijzondere band met hem zal houden. Hij is mijn droomman, maar het is ingewikkeld”, vertelde ze onlangs nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.