Danny de Munk en Jenny vieren dubbel jubileum

Foto: William Rutten / SBS 6

Voor Danny de Munk en zijn vrouw Jenny is het vandaag een bijzondere zondag, de twee hebben twee leuke zaken te vieren.

Het is namelijk 27 jaar geleden dat Jenny en Danny elkaar eeuwige trouw beloofden, bovendien is het 34 jaar geleden dat zij een koppel werden.

Hoog tijd voor een eerbetoon, de jaarlijkse lofrede van Danny voor zijn vrouw deelde hij uiteraard op Instagram. “Lieve JEN !! Mijn steun & toeverlaat. Mijn alles & de liefde van mijn leven. Vandaag 27 jaar getrouwd & 34 jaar bij elkaar. Op naar de 100 samen”, glundert de zanger.

De relatie van Jenny en Danny was niet altijd rozengeur en maneschijn, maar de liefde tussen hen is heel intens en gemeend. “En je weet ……. zonder ‘JEN’ ben ik niets. Ik hou van jou met heel mijn hart & ziel zoveel van jou. Ik knijp m’n handen dicht met zo’n vrouw We worden samen oud”, besluit Danny de Munk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.