Paul de Leeuw was ontzettend enthousiast over zijn programma ‘Busje komt zo’. Jammer genoeg werd het programma onvoldoende bekeken en werd er besloten geen tweede seizoen meer te maken.

Dat vond Paul ontzettend jammer, maar hij heeft zijn hoofd niet laten hangen. Het hoort er immers allemaal bij.

Ook tv-criticus Angela de Jong had harde woorden over voor het programma. “De tv-carrière van Paul zoals we hem kennen is nu echt klaar. Er komt gewoon een dag dat het echt over is”, schrijft Party.

Maar ook andere collega’s lijken te laten uitschijnen dat het mooi is geweest met de carrière van Paul en dat hij zijn beste tijd zou hebben gehad.

Zo zei ‘RTL Boulevard’ presentator Rob Goossens het volgende. “Paul heeft zijn beste tijd gehad. Waarmee ik eigenlijk wil zeggen dat zijn stil gewoon niet meer van deze tijd is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.