Hartenwens Rob de Nijs gaat in vervulling

Foto: Showbizzsite.nl

Rob de Nijs, die door de ziekte van Parkinson hoe langer hoe meer aan huis wordt gekluisterd zag onlangs zijn hartenwens in vervulling gaan. Dat schrijft Story. Een bijzonder mooi moment voor de zanger, die door zijn ziekte enkele jaren geleden na meer dan 60 jaar noodgedwongen afscheid moest nemen van het podium.

Ondanks zijn broze gezondheidstoestand en het feit dat hij daardoor nog nauwelijks zijn huis verlaat, lukte het Rob toch om aanwezig te zijn op de huwelijksdag van zijn oudste zoon Robbert en diens partner Sharon. Rob werd op deze bijzondere dag trouwens goed omringd.

Behalve zijn huidige vrouw Henriëtte, waren ook zijn andere zoon Yoshi en zijn ex-vrouw en Robberts moeder Belinda Meuldijk en haar ex-man Thierry Duval bij de ceremonie aanwezig. Op vraag van Robbert fungeerden Rob en Belinda ook als getuigen bij zijn huwelijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.