Artiesten weten als geen ander hoe hard corona er heeft op ingehakt de laatste jaren. Show werden één voor één geannuleerd en heel wat artiesten kwamen van de ene dag op de andere zonder werk te zitten.

Ook Hans Klok moest terugkeren vanuit Las Vegas omwille van corona en shows die niet langer meer konden doorgaan. Hij kon nadien nog aan de slag in een club in Amsterdam, maar ook zij moesten de deuren sluiten.

Maar de deur van die club lijkt binnenkort weer te mogen opengaan, al rekent Hans daarvoor toch op de hulp van burgemeester Femke Halsema die haar goedkeuring nog moet uitspreken.

“We hebben elkaar al een paar keer ontmoet en ze is met haar gezin naar mijn show geweest in Carré, dus we kennen elkaar ook privé een beetje. Ik heb haar deze week nog een e-mail gestuurd over de club. Het personeel is brodeloos momenteel en ik hoop dat Halsema de zaak zo snel mogelijk weer wil openstellen voor publiek”, zegt hij in Party.

Het is niet zo verwonderlijk dat de club voor een tijdje moest sluiten nadat er een explosief voor het pand is ontploft en het pand ook werd beschoten. “Er loopt nog steeds een onderzoek. Er zijn twee verdachten aangehouden, maar het fijne weet ik er ook niet van.”

Ondertussen is er een beslissing genomen rond de Harbour Club en kreeg Hans het nieuws dat de club terug open mag. “Ik ben super opgelucht en ik hoop binnenkort mijn shows weer te kunnen hervatten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.