Terwijl steeds meer en meer mensen zich lijken te keren tegen Matthijs van Nieuwkerk, blijft Hans Klok de presentator verdedigen. Ook hij is natuurlijk op de hoogte van de verhalen rond van Nieuwkerk, maar lijkt zich daar weinig van aan te trekken.

“Matthijs is zo goed in wat hij doet en of dat nou allemaal waar is dat het zo’n benauwende situatie was op de werkvloer… ik ben er vaak te gast geweest en ik heb daar nooit iets van gemerkt. Ik mis hem ook op tv, dus ik hoop dat hij snel terugkomt”, zegt hij in Party.

Maar niet alleen Hans Klok blijft Matthijs steunen, ook Joop van den Ende verdedigt Matthijs. Ook hij deed een opvallende uitspraak

“Wat Matthijs heeft gedaan, is niet goed te praten. Hij had zich moeten beheersen, kon de druk kennelijk niet goed aan. Maar de eindverantwoordelijke is in dit verhaal altijd nog de werkgever. In die zin is Matthijs ook slachtoffer.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.