Deze zomer is het eindelijk zover. Dan stappen Guus Meeuwis en zijn partner Manon Meijers in het huwelijksbootje. Het wordt een groots feest dat meerdere dagen zal duren en waarbij de bruid kiest voor twee verschillende bruidsjurken. Maar dat zijn niet de enige eisen van de bruid in spé.

Voor Guus is dit het tweede huwelijk, want hij was al een keertje eerder getrouwd met zijn jeugdliefde Valérie Gregoire. Samen hebben ze 4 kinderen. Kort nadat Guus besloot te scheiden van Valérie werd hij stapelverliefd op Manon.

Het koppel is ondertussen al 3 jaar verloofd en wilde al veel eerder trouwen. Maar door corona konden ze niet het trouwfeest van hun dromen geven, dus wachtten ze liever af. “Ik wil absoluut in het wit trouwen. Als het op trouwen aankomt, word ik ineens knettertraditioneel en conservatief”, klinkt het in Party.

Over verdere details wil het koppel nog niet uitweiden, en houden ze het allemaal nog even geheim. Maar dat het een bijzonder feest wordt, dat willen de twee wel kwijt. Of zoals Guus het zelf zo mooi omschrijft: “Het wordt groots met een zachte G”.

Waar en wanneer het huwelijk precies zal plaatsvinden, ook dat is nog een geheim. Maar er zullen ongetwijfeld festiviteiten in Tilburg plaatsvinden, de thuishaven van Guus. Maar ook in Portugal, waar de twee graag vertoeven, lijkt het feest te zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.