Wat vliegt de tijd toch snel, Gordon had beloofd dat hij maar een week actief zou zijn op zijn sociale media en ja hoor, hij trekt de stekker er alweer uit.

“Zo, dat was het weer voor een paar dagen. Bizar hoe snel je weer verzand in het continu checken van je berichten en je likes. Zo geen zin meer in, ik hoef niet meer te weten wat iedereen doet, hoe iedereen bezig is om zn leven zo rooskleurig mogelijk te laten overkomen. Dat van mij is allesbehalve dat”, geeft de zanger en presentator toe.

“Ik verbaas me nog steeds over de vaak fileine en jaloerse reacties van sommige mensen. Voor alle duidelijkheid, ik heb 35 jaar heel hard gewerkt om te komen waar ik nu ben, heb m’n geld op een eerlijke manier verdiend en niet op een criminele manier verkregen”, benadrukt Gordon op zijn sociale media.
“Ik vind het jammer dat het hele sociale medialandschap zo verhard is geworden maar ook de algehele teneur zo onwijs negatief is geworden”, lezen we op Instagram. Gordon is duidelijk vergeten hoe onwijs negatief hij in het verleden wel op bekende en minder bekende mensen was. Denk maar even aan ruim een jaar geleden toen hij in de jury van ‘K2 zoekt K3’ zat.

“Gelukkig zijn de positieve reacties in de absolute meerderheid! In het kader van de kerstgedachte gun elkaar wat licht en ruimte probeer een zo n goed mogelijk mens te zijn help een ander ipv te laten vallen. Wees vooral lief voor elkaar en ik hoop.oprecht dat 2023 een jaar wordt van verzachting en verlichting voor iedereen. De wereld is echt zoveel mooier beter echter leuker als je in de realiteit staat.”

En weg was hij, Gordon. Maar wees gerust, hij komt nog terug voor de promotie van het nieuwe seizoen van ‘Down The Road’ dat binnenkort start.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl