Gordon leerde Rogier kennen enkele jaren geleden tijdens de opnames van ‘Gordon gaat trouwen’. Gordon koos Rogier als winnaar en de twee zouden ook effectief gaan trouwen. Toch liet de presentator Rogier voor het altaar staan en besloot om uiteindelijk de stap niet te wagen.

Maar de twee zijn nog altijd vrienden en horen elkaar regelmatig. Al is het meestal via appjes, gezien het tijdsverschil waarin ze beiden leven.

Rogier leeft heel erg mee met Gordon nu die weer een liefdesbreuk probeert te verwerken. Want Gordon was echt vol lof over Gavin.

“Hij dacht echt dat hij eindelijk het geluk had gevonden waarnaar hij altijd op zoek was geweest. Gordon voelde dan ook geen enkele belemmering om naar buiten te treden met Gavin.”

Toch moet Rogier ook bekennen dat Gordon misschien iets te hard van stapel is gelopen. Maar dat is wie Gordon is. “Ik was dan ook niet verbaasd dat er zo snel een huwelijksaanzoek volgde. Ik vond het vooral fijn voor hem, dat Gavin hem gevraagd had. Eindelijk iemand anders die het initiatief had genomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.