Helaas voor Gordon maar de zanger ziet alweer zijn huwelijksplannen in het water vallen. Zijn ondertussen ex-vriend Gavin vroeg hem ten huwelijk, maar na enkele weken ging het koppel alweer uit elkaar.

Gelukkig heeft Gordon veel goede vrienden die hem volop steunen en waarbij hij altijd terecht kan voor een luisterend oor.

Zo kan hij terecht bij Rogier, de man die hij leerde kennen tijdens ‘Gordon gaat trouwen’. Rogier won, maar Gordon liet hem staan voor het altaar omdat hij er toch niet klaar voor bleek te zijn.

“Hij was zo gelukkig en hij was ervan overtuigd dat Gavin de ware was voor hem. Dat dacht ik ook. Bij andere mannen in zijn leven had ik wel mijn twijfels. Maar dit keer voelde het anders”, vertelt Rogier aan Story.

Volgens Rogier wist Gavin perfect waar hij aan begon toen hij een relatie kreeg met Gordon. Hij wist dat zijn nieuwe liefde bijzonder populair was in Nederland. “Voorgaande partners wilden altijd iets van hem, maar bij Gavin was dat niet het geval. Het is erg jammer dat het is fout gelopen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl