Goed nieuws voor de fans van The Streamers

Tijdens de pandemie werd een gelegenheidsgroep opgericht die zichzelf ‘The Streamers’ noemden. De groep onder leiding van Guus Meeuwis en Kraantje Pappie brachten livemuziek tot in de woonkamers van de mensen. En ze hebben ook voor deze kerstdagen goed nieuws.

Op 26 december brengen ze nog een laatste keer The Streamers tot bij de mensen thuis. De concerten zijn geheel gratis, maar roepen de mensen toch op om een kleine bijdrage te leveren. De koper van een gratis ticketje kan een zelfgekozen bedrag achterlaten in de ‘fooienpot’. De opbrengst wordt gebruikt om de livestream te bekostigen en om UNICEF te steunen.

Voorlopig is dit het allerlaatste concert, maar zanger Guus Meeuwis sluit niks uit. “Wat ik heb geleerd met dit project is dat je nooit nooit moet zeggen. Het enthousiasme is zo groot en ook de onderline band en sfeer zijn zo goed dat gewoon niet uitgesloten is dat we meer gaan doen”, vertelt hij aan De Telegraaf.

Op dit concert zijn vaste waarden als Maan, VanVelzen en Suzan & Freek aanwezig, maar ook gastartiesten als FLEMMING, MEAU en Emma Heesters.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen

ByLisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.