‘Waterval’, het nieuwe album van K3 is er!

ByShowbizzsite.nl

18 december 2021
Showbizzsite.nl

Vrijdag verscheen ‘Waterval’, het allereerste album van Hanne, Marthe & Julia als K3 is een waterval aan nieuwe liedjes.

Het album draagt dezelfde naam als de eerste single “Waterval”, een megahit die intussen al meer dan 1.807.963 keer gestreamd werd op Spotify. De clip werd meer dan 1.9 miljoen keer bekeken op YouTube. Het eerste album met Hanne, Marthe en Julia is nu uit!

Hanne: “Het eerste album van ons drie samen, da’s heel speciaal en we zijn super trots op het resultaat.”
Ook Marthe staat te popelen om weer het podium op te gaan: “We kijken er enorm naar uit om deze nummers voor een live publiek te brengen, dat gaat zeker voor Julia ook een hele ervaring worden.”
Nieuwkomer Julia is net bijgekomen van haar meisjesdroom die in vervulling gaat: “De voorbije weken waren prachtig, en het wordt steeds beter. Onze eerste cd is er! Wat een droom. Ik tel de maanden af naar onze show, dat wordt een echt feest.”

Het nieuwe album bevat 12 nieuwe K3 nummers. Zes van deze nummers waren al te horen tijdens de grote finale van het tv-programma ‘K2 zoekt K3’: Giddy-up-a-gogo, Superster, Tjikke Boem, Kruisje op de wereldkaart, Straal! En natuurlijk Waterval.

De liedjes zijn stuk voor stuk unieke nummers, in echte K3-stijl: vrolijk, positief, krachtig en onvergetelijk.De cd ligt vanaf vandaag in de Belgische en Nederlandse winkels en is daarnaast ook terug te vinden op streaming platformen zoals Spotify, Apple Music en Deezer.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van showbizzsite.nl

* verplicht in te vullen