Een winteravond in Amsterdam. In de wijk Jordaan bezoekt de zoon van zangeres Glennis Grace de lokale Jumbo-supermarkt. Daar ontstaat een woordenwisseling tussen hem en het personeel, waarna hij de winkel verlaat en onmiddellijk zijn verhaal gaat doen bij zijn moeder.

Glennis is in alle staten en beslist om verhaal te halen bij de bewuste zaak. Daar ontstaat opnieuw een verhitte discussie, die uitmondde in een fysieke confrontatie tussen Glennis en de medewerkers.

Het incident heeft voor heel wat beroering gezorgd in Nederland. Het publiek kan niet vatten hoe een simpel akkefietje met zulk gewelddadig gedrag beantwoord wordt.

De populariteit van Glennis daalde met de dag meer en meer. Haar professionele activiteiten hebben daar uiteraard ook onder te lijden. Dat kunnen we lezen in Weekend.

Zo werd ze door de organisatie van het concert van ”De Beste Zangers’ alvast uit de line-up gehaald. Ook de overige leden van het zangtrio ‘Ladies of Soul’, waar Glennis in zingt, zouden volgens een ingewijde hopen dat de zangeres zich een poos terugtrekt zodat zij niet worden meegezogen in de negatieve spiraal die rond haar heerst.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl