De acteur Frank Lammers geeft in Nieuwe Revu een interview over zijn professionele bezigheden en laat ook op privévlak in zijn kaarten kijken. De ster uit ‘Ferry’ en ‘Undercover’ is al twintig jaar samen met zijn vrouw Eva en vindt dat van zichzelf een hele prestatie.

Na twintig jaar huwelijk kan je het hem op de man af vragen: wat is zijn geheim om een gezonde relatie te onderhouden? “Ik denk dat we allebei het onderste uit de kan willen halen van alles wat we doen en dus ook van onze relatie. We zijn bereid om daarvoor te knokken, wat niet altijd makkelijk is, maar dat geeft niet”, zegt hij openlijk.

Indertijd was er bijna geen sprake geweest van hun samenzijn. Eva was immers nog samen met iemand anders en stond op het punt om te gaan trouwen.

“We leerden elkaar kennen tijdens een treinrit van Groningen naar Amsterdam. Ik deed tweeënhalf uur lang Eddie Murphy en Ricky Gervais na en gaf het beste van mezelf. Eva heeft de hele rit gelachen. Dat werkte, blijkbaar”, onthult hij over hun eerste ontmoeting.

De acteur prijst zich gelukkig met zijn vrouw, die thuis de orde bewaart. “Samenleven met mij is niet makkelijk. Ik ben bijvoorbeeld nogal een sloddervos, Eva totaal niet. Dan gaat het soms niet vanzelf, weet je wel”, grinnikt hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl