Ophef toen Story uitpakte met een recente foto waarop Marco Borsato gespot werd zónder trouwring. Had de onfrisse zaak waarin de zanger verwikkeld is dan toch tot een nieuwe breuk met Leontine geleid? Niets is minder waar, zo blijkt nu…

De foto van Story-fotograaf Edwin Smulders was de eerste foto van de zanger sinds hij onder vuur kwam te liggen in de zaak van grensoverschrijdend gedrag. Dat Borsato zijn trouwring niet meer droeg zorgde voor ophef, want zelfs na zijn officiële echtscheiding was de zanger de ring blijven dragen…

Maar insiders van Marco Borsato laten in Story nu een volledig andere kant van het verhaal horen. Van een nieuwe breuk tussen de zanger en Leontine zou géén sprake zijn. Integendeel!

De nieuwe ring die gespot werd aan de vinger van Marco Borsato zou een familiering zijn die het hele gezin draagt: “Marco en Leontine alsmede hun drie kinderen hebben allen een familiering laten maken”, getuigen insiders aan Story.

En die ring moet aan de buitenwereld net bevestigen dat ze nog altijd een hecht gezin vormen. “En dat ze achter, naast en voor hun man en vader staan”, verduidelijken de naasten van Marco Borsato aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door KS