Marie Verhulst heeft de liefde van haar leven gevonden en dat is Jef, een man die bij Studio 100 werkt. Zij zien elkaar privé vaak, maar ook op het werk komen Marie en Jef elkaar vaak tegen.

Gert Verhulst heeft naast een zoon en een dochter ook een toekomstige schoondochter en toekomstige schoonzoon. Story vroeg zich af hoe het tussen Gert en Jef klikt, maar hij geeft in het weekblad een toch wel uitwijkend antwoord.

“Hij is goed voor mijn dochter en dat is het allerbelangrijkste, want ik moet er niet mee samenleven, hé”, reageert Gert Verhulst. Maar dat is niet echt een antwoord op de vraag. Het geluk van zijn kinderen staat voorop bij Gert Verhulst. “Als ik zie dat Marie gelukkig is, maakt mij dat ook gelukkig”, besluit papa Gert Verhulst in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.