Meedoen aan ‘Boer Zoekt Vrouw’ is altijd een avontuur. In het begin valt het nog af te wachten hoeveel brieven je zal krijgen, maar daar hoefde boerin Annemiek zich weinig zorgen om te maken. Zij kreeg de meeste brieven. 633 om precies te zijn.

Annemiek maakte zich tijdens haar deelname niet meteen erg populair, zeker niet bij presentatrice Yvon Jaspers. Zij stuurde haar twee overgebleven boeren vroegtijdig naar huis. Maar gelukkig voor de boerin vond ze al heel snel de liefde bij Charlie. Maar ook dat bleef niet duren.

Annemiek gaf de hoop niet op en ging verder op zoek naar een partner op de datingapp Tinder. Maar ook daar loopt het niet zoals ze graag zou willen. Annemiek krijgt heel wat berichten toegestuurd, maar jammer genoeg kreeg zij daar vooral alleen ongewenste foto’s toegestuurd.

“Ik weet nog dat ik bij de eerste foto echt geschrokken was. Dat was ook meteen een heftige, want die man wilde graag met me afspreken en bood me 5000 euro”, bekent Annemiek in Weekend.

Annemiek laat de foto’s en filmpjes voor wat het is en negeert ze zoveel mogelijk. “Maar af en toe, als iets heel komisch is, stuur ik ze door naar mijn vriendinnen, ze moeten mij die foto’s maar niet sturen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl