Wanneer Gerard Joling wordt uitgenodigd bij ‘Vandaag Inside’ dan gebeurt het wel al eens dat hij eens iets zegt wat hij achteraf bekeken beter niet had gezegd. Zijn moeder Janny gaf hem daar vaak een opmerking over, maar zij is helaas al een tijdje overleden.

“Mijn moeder leeft nu niet meer, maar zij sprak mij weleens aan: ‘Moest je dat nou weer zo nodig roepen?’. Zij had er als moeder dan last van bij de bridgedrive, omdat iedereen erover begon”, zegt Gerard in Party.

De zanger en presentator is een graag geziene gast in talkshows, maar hij probeert zich toch elke keer afzijdig te houden over onderwerpen waarvoor ook deskundigen zijn uitgenodigd.

“Maar ik ben niet bang om iets te zeggen en bijna alle presentatoren sporen me aan om me er snel in te mengen, omdat het er dan allemaal wat losser van wordt. Vooral Beau van Erven Dorens kan daarvan genieten. Hij laat het gewoon gebeuren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.