Of Gerard Joling nu ouder wordt of niet, hij lijkt geen haartje te veranderen. Letterlijk dan. Hij speelt momenteel met het idee om voor de 5de keer een haartransplantatie te ondergaan.

De eerste transplantatie was via de FUT-methode. Hierbij wordt een reep huid met haar uit het achterhoofd gehaald en worden de stukjes verdeeld over de kale plekken op het hoofd.

Bij de meeste mensen heeft het resultaat na 1 keer, Gerard had meerdere behandelingen nodig. En erg enthousiast was hij ook niet meteen.

“Het was een uiterst pijnlijke operatie, en heeft zeker een jaar geduurd voordat het gevoel op die plek terug was. Bovendien heb ik nu een enorm litteken over de breedte van mijn achterhoofd”, zucht hij in Weekend.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.