Wanneer je een beetje ouder wordt, dan krijg je al eens last van ouderdomskwaaltjes. Dat is bij Gerard Cox niet anders. Zijn collega Joke Bruijs liet in april al weten dat ze problemen heeft met haar geheugen door een cognitieve beperking. Maar Gerard maakt zich geen zorgen.

“Joke heeft Frits Landesbergen bij zich, dat is een eersteklas man. Hij zorgt ontzettend goed voor haar, dus dat komt wel op z’n pootjes terecht. We hebben geregeld contact en dat is op een zeer vriendschappelijke wijze. Verder laat ik hen met rust”, klinkt het in Weekend.

Gerard maakt zich niet druk in het ouder worden en het gaat zoals het gaat. Hij probeert zichzelf goed te verzorgen en in vorm te blijven.

“Je moet proberen optimistisch te blijven en vooral ook bezig te zijn. Ook lichamelijk. Zo loop ik veel met mijn hond en ga ik twee keer in de week naar de sportschool. Dus bezig blijven en niet inslapen, zal ik maar zeggen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van Showbizzsite.nl

Door Lisa Paulussen

Lisa Paulussen studeerde communicatie en ging nadien aan de slag als journaliste voor Showbizzsite.nl. Zij heeft een voorkeur voor het shownieuws uit Nederland en woont regelmatig premières en concerten van artiesten bij. André Hazes, Guus Meeuwis en Marco Schuitmaker knallen regelmatig door haar oren.